Hoe kan ik Ecover in mijn assortiment opnemen zodat ik een Ecover-verkooppunt word?

We zijn heel blij met de interesse in onze producten.
Voor de verdeling ervan werken we met distributeurs, je kan bij hen terecht voor prijzen, condities, leveringsvoorwaarden enz.

We werken binnen België samen met de firma Hagor. Je kan op hun website het contactformulier 'klant worden' invullen. Op basis van je gegevens word je dan met de juiste contactpersoon in contact gebracht:
https://shop.hagor.be/newaccount.php

Voor Nederland kan je terecht bij een van deze partners:
www.natudis.nl of www.udea.nl